Thursday 2 August 2007

Geta 07/2007

Käväistiinpä kääntymässä Ahvenanmaalla Oulun porukoiden kanssa. Aluksi vietettiin muutama päivä Turun lähellä Mynämäessä. Tuolla sitten törmättiin varmaankin vaikeinpaan 6b+:n ikinä. Area 71:n 'Mjölk' tarjosi kyllä melkoisia haasteita poppoollemme. Lieneekö ollut laktoosi-intoleranssia vai mitä? Mynämäessa ei kai meidän porukastamme kukaan ollutkaan ennen kiivennyt. Paikka vaikutti alkuihmettelyjen jälkeen aika hienolta. Valtavia kiven järkäleitä. Varsinkin Area 71 A. Onkohan Turun seudulla enemmänkin tuon kaltaista tavaraa? Tuolla olisi viihtynyt pidempäänkin.








No, reissun pääkohde oli kuitenkin Ahvenanmaa. Minulle paikka oli jokseenkin tuttu, vaikka itse kivet eivät aivan kitkatta löytyneetkään. Tulipa kerrankin kunnon alkulämmittelyt ;) Hammas oli tick-listalla aika korkealla puolella porukalla ja hampaan vieressä oleva pysty- krimppailu-hässäkkä oli sitten toisen puolen nemesis. Eipä mennyt Hammas kenelläkään. Kovin kaukana se ei Matilla kyllä ollut. Ehkä yksi päivä lisää ja olisi voinut mennäkin. Myöskään ryhmän toinen puoli ei nyt sitten onnistunut oikein suorittamaan. Syiksi mainittiin ainakin hajotettu jalka ;). Itse vetoan siihen, että olen vain luonnostani liian ruma ja tyhmä. Käytiinpä vilkaisemassa myös Super-Martikaista. Minun kohdallani se jäikin lähinnä vilkaisuksi ja kuvaamiseksi. Fågelbergettiin kierrettiin oikein kunnolla näköalareittiä. Paikan vihdoin löydyttyä sitten tickkailtiin nopeasti helpommat hienot reiti pois ja kiivettiinpä sitten yksi vanha verivihollinenkin lopulta pois kummittelemasta. (sellainen mantteli sieltä missä alastulot ovat niitä pyöreitä 'hajoita tässä nilkkasi' kiviä. Lähellä sitä suurta rantakiveä, jossa muistaakseni on mm. Puerto Rico). Hulluimmat kävivät jopa uimassa. Itse tyydyin (kuten tavallista) lähinnä uhoamaan.

















4 comments:

Matts said...

Tai siis apina tempas sen hieman nihkeehkön 6B+:san kun allekkirjoittanut harkitsee vakaasti tuota kuviokelluntaa. Vittu sitä on säälittävä. *itkee kyyneleen*

Hienoja kuvia. Tulee hillittömät täpinät päällensä :).

Oulun Apinat said...

Niin. Meikä on nyt löytäny se namiskuukkelin, jossa lukee 'saturation'. Sillä saa ihan jännää jälkeä.. Kaikkia kuvia pitää vähä säädellä. :)

André eli Fantti said...

On ihan hienoja kuvia... varsinkin tuossa kuvassa, jossa Matti kaivaa nokkaa tai hieroo leukaa kuvan laidassa on hyvä asettelu. Taiteellista jopa - sanoisin.

Trolle said...

Hep, affisreissua voi käydä kyttäämässä myös tuolta.