Sunday 15 March 2009

Odottamisen sietämätön tuskaisuus...

Paha maailma ja silleen.

Vielä eilen oltiin Ozzyn, kukkiksen ja Jyväskylän uuden vahvistuksen kanssa liekeissä, että nyt se Suomikausi korkataan. Tai ainakin pääsee hieman hakaamaan Luohuan auringonpuoleista osiota, eli meitin keississä Fat Hippoa. Aamun kelikameran kuva ja säätiedot kumminkin lannistivat mielen, sillä yöllä oli tullut aika raakasti räntää. Eilisen hävitön täpinä vaihtui ranteiden katkaisufiilareihin.



Fat Hippo (kuva on Paha-Paavon ottama ja pöllitty Caven sivuilta. So sue me...). Tuo Saarisen aukaisema äärimmäinen 7C+:n sloupperikauneus on toiminut koko talven motivoivana valona luolan muovihelvetissä. Nyt se saa odottaa kuitenkin pari viikkoa ennenkuin se pääsee mutiloimaan allekirjoittaneen sormia (ehdotin reitille nimeksi myös Luusahaa, koska ekat kaksi moovia ovat potentiaalisesti verisimmät bouldermoovit ikinä).

Pahinta tässä on, että eilen (la 14.3) olisi ollut mitä täydellisin kiikkukeli. +2 astetta varjossa ja kuivaa. Mutta Matts kaikessa heikkoudessaan meni perjantaina hankkimaan kaverin saunan tylsyydessä (kaverit on MtG-nörttejä) ja NGO:n stimuloivassa fiilareissa itselleen vuoristotaudin lauantaiksi.

Elikkäs vielä Oulussa odotellaan kiihkeästi kauden avausta (muualla kuin jääkiikuilla). Mutta tämä helvetin ankea sunnuntaipäivä menee näiden parissa:





Perkele...

7 comments:

Anonymous said...

Kyllä me Ripen kanssa ollaan edelleen sitä mieltä että Fat Hippo on 8A. Toistamisen jälkeen saa downgreidata jos siltä tuntuu =) Eilen tuo koko kantti näytti taas todellisen luonteensa. Vaikka oli pakkasta -3 astetta ja tuulta -3ms oli aurinko lämmittänyt sloupit niin että nakit oli alun 10 movin jälkeen märkänä ja itse Hippo sai jälleen veriuhrinsa.

Matts said...

Saattaapi olla, mutta en mä kehtaa sanoa että projektoisin jotain kasilla alkavaa. 7c+ on jotenkin... hmmm... Tuttavallisemman olonen tällaselle kynäniskalla :).

Mutta en missään nimessä oo sitä downgradettamassa. Rippekin puhuu siitä konservatiivisesti 7c+/8a:na.

Anonymous said...

Heh, 8A tai 1 markkaa penkistä.. ei siitä kannata tehdä mentaalista barrieria =) Laskeskelin tuossa että hakattiin Rippen kanssa tuota Fat Hippoa suht konservatiivisesti hyvillä kitkoilla toissa syksynä 7 päivänä ja viime keväänä 5 päivänä ennen kuin se meni =) Eiköhän tuossa päästä konsensukseen jahka tulee lisää toistoja =)

Matts said...

Markka penkistä nyt on alakoululaisten targetti. 8a ja 150 penkistä on ehkä mielestäni sellainen paremmin korreloiva analogia.

Anonymous said...

Heh, joo tuo voi pitää paremmin paikkansa.. Markkahan oli kova sana vain siihen asti kun sen pukkasi, sen jälkeen nälkä kasvaa taas syödessä ..sama juttu tuon kasinkin kanssa =) Mutta nuohan on vaan numeroita, eikä niitä kannata kumartaa, turpaan voi tulla 6bemariltakin yhtä hyvin =)
La luohualle ja su niemiseliin jos vain kelit sallii =))

tapsa said...

yo kynikset. laittakaa jonneki (tänne?) infoa jos käytte niemiselissä että mikä skene.

Anonymous said...

Jari ja Mikko kävi viime vkloppuna Niemiselissä. Kuulemma koko kallio kuivaa ja kitkat loistavat. Olivat kiivenneet great blondinon ja kränkkäilleet jotain muuta. Jos yöt menee plussalle niin sittenhän se on märkää taas